pasktallrik

Påsktallrik

Innehåll:

Janssons frestelse, rödbetssallad, påskskinka, 2 st ägghalvor med majonnäs och räkor, skagenröra, grillad lax, köttbullar, prinskorv, festsill, inlagd sill, cocktailtomat, salladsblad.

Ring FestKöket för mer information, 021-40 30 21

  • Påsktallrik: 99 kr/st

3-rätters påskmeny

Förrätt:
Hummersoppa med smördegstwist med ost

Varmrätt:
Lammytterfilé, potatisbakelse med västerbottenost, rödvinssås, tomatsallad och färsk spenat.

Dessert:
Bavaroise med passionsfrukt

Ring FestKöket för mer information, 021-40 30 21

Påskmeny: 299 kr/pers (minst 2 pers)

Påskbuffé

Innehåll:
FestKökets egna inlagda sill
Välj mellan FestKökets egna senapssill eller festsill
Grillad lax med skagenröra
Ägghalvor med röd och svart rom
Tunnbrödsnittar med romsås och lax
Potatis och dill

Ring FestKöket för mer information, 021-40 30 21

Påskbuffé: 159 kr/pers (minst 2 pers)

Påskbuffé de luxe

Innehåll:
FestKökets egna inlagda sill, senapssill och festsill
Ägghalvor med röd och svart rom
Tunnbrödsnittar med romsås och lax
Potatis och dill
Köttbullar och prinskorv
ICA Ettans egen Janssons frestelse
Grillad lax med skagenröra
Örtmarinerad lammstek
Potatisgratäng
Brieost och extralagrad prästost

Ring FestKöket för mer information, 021-40 30 21

Påskbuffé de luxe: 229 kr/pers (minst 2 pers)