semlor ica ettan västerås

Älskade semlor!

Nu är semmelsäsongen här igen!

Varje tisdag och fredag ända fram till påsk har vi semmelförsäljning i butiken! Hos oss hittar du semlor för alla smaker – traditionella eller med en twist.

Önskar du specialsemlor för t ex allergiker? Ring gärna i förväg och beställ på 021-403021. Vi erbjuder även utkörning för företagsbeställningar.

Varmt välkommen!

Semlor ICA Ettan Västerås
traditionell semla

Traditionell semla 25:-

Den traditionella fastlagsbullen är en klassiker – ljust vetebröd fyllt med mandelmassa omringad av krämig grädde. En gammal favorit som alltid går hem!

ICA Ettans Ettansemla

Ettansemla 25:-

Vår favoritsemla är vår egen Ettansemla! Här har mandelmassan blandats med grädden för en len och behaglig smak. Har du inte provat den ännu är det ett måste!

dubbelsemla

Dubbelsemla 30:-

För dig som inte nöjer dig med en enkel semla är dubbelsemlan det självklara valet! More is more när det kommer till semlor, det vet ju alla! <3

Minisemla från ICA Ettan

Minisemla 20:-

Ibland är man bara lite lagom sugen på något sött och gott – minisemlan är minstingen i vår semmelfamilj (liten men naggande och försvinnande god).

Laktosfri semla

Laktosfri semla 30:-

Laktosfri semla för känsliga laktosmagar. <3 Alla har rätt till att få njuta av en semla! Ring gärna och förbeställ på 021-403021!

Glutenfri semla från ICA Ettan

Glutenfri semla 30:-

Glutenfri semla för våra kära glutenallergiker. Alla har rätt till att få njuta av en semla! Ring gärna och förbeställ på 021-403021!

vegansksemla, vegansemla, vegan semla

Vegansemla 30:-

Vegansemlan är vårt veganvänliga nytillskott i semmelfamiljen – helt fri från animaliska produkter. Ring gärna och förbeställ på 021-403021!

välj annan fyllning

Västerås godaste Semla 2018 enligt Västerås Tidning

Västerås bästa semlor - Semlor bäst i test