semlor ica ettan västerås

Älskade semlor!

Nu är semmelsäsongen över för den här gången! Vi är tillbaka med semlorna igen vinter/vår 2025!

Hos oss hittar du semlor för alla smaker – traditionella eller med en twist.

Varje tisdag och fredag fram till påsk erbjuder vi semlor från vårt FestKök.

Önskar du specialsemlor för t ex allergiker, eller vill du vara säker på att just din favoritsemla finns när du kommer till butiken? Ring gärna i förväg och beställ på 021-403021

Varmt välkommen!

semmelbild_hemsida
traditionell semla

Traditionell semla 30:-

Den traditionella fastlagsbullen är en klassiker – ljust vetebröd fyllt med mandelmassa omringad av krämig grädde. En gammal favorit som alltid går hem!

ICA Ettans Ettansemla

Ettansemla 30:-

Vår favoritsemla är vår egen Ettansemla! Här har mandelmassan blandats med grädden för en len och behaglig smak. Har du inte provat den ännu är det ett måste!

dubbelsemla

Dubbelsemla 35:-

För dig som inte nöjer dig med en enkel semla är dubbelsemlan det självklara valet! More is more när det kommer till semlor, det vet ju alla! <3

Minisemla från ICA Ettan

Minisemla 27:-

Ibland är man bara lite lagom sugen på något sött och gott – minisemlan är minstingen i vår semmelfamilj (liten men naggande och försvinnande god).

Laktosfri semla

Laktosfri semla 35:-

Laktosfri semla för känsliga laktosmagar. <3 Alla har rätt till att få njuta av en semla! Ring gärna och förbeställ på 021-403021!

Glutenfri semla från ICA Ettan

Glutenfri semla 35:-

Glutenfri semla för våra kära glutenallergiker. Alla har rätt till att få njuta av en semla! Ring gärna och förbeställ på 021-403021!

vegansksemla, vegansemla, vegan semla

Vegansemla 35:-

Vegansemlan är vårt veganvänliga nytillskott i semmelfamiljen – tillverkad utan animaliska produkter. Ring gärna och förbeställ!

välj annan fyllning